Wie zijn wij


Coderdojo Zoetermeer wordt mede mogelijk gemaakt door de het Forum Zoetermeer.


Richard Garsthagen

Richard is werkzaam in de IT voor het bedrijf Oracle. Sinds zijn 11e is hij bezig met programmeren. Naast programmeren houd hij zich de afgelopen jaren ook bezig met electronica zoals Arduino en Raspberry PI en het maken van dingen met 3D printers, CNC machines en lasersnij apparaten.


Maurice Bierhuizen

Maurice is werkzaam als Data Consultant en analist bij Aegon, en heeft bij vorige werkgevers veel programmeerwerk gedaan. Hij heeft ervaring in allerlei programmeertalen en wil het plezier van computers-laten-doen-wat-jij-wilt graag op kinderen van alle leeftijden overbrengen.


Wim Rombaut

Wim heeft gewerkt in de IT en heeft zich voornamelijk bezig gehouden met transactie/netwerk security en chipkaarten. Hij heeft ervaring in meerdere programmeertalen (assembler, C, Pascal) en sinds begin 2016 ook Scratch en inmiddels een beetje Python. Daarnaast maakt hij ook dingen op een 3D printer.

Wim is tevens actief bij de programmeerclub voor kinderen van de Bewoners Organisatie Leidschenveen


Ben Mens

Ben is op zijn 14e begonnen met programmeren op zijn ZX-81 en is sinds 1989 werkzaam in de ICT als ontwikkelaar van medische toepassingen, consultant en nu als lead expert op het gebied van enterprise information management.

Thuis houd Ben zich bezig met electronica, 3D printing en Arduino


Begeleiders gezocht! Heb jij ook ervaring met programmeren en wil je helpen met het begeleiden van jongeren in hun avontuur met programmeren, neem dan AUB contact met ons op.

Voor vragen of opmerkingen kan je mailen naar:

cdz-mentors@emaildodo.com