Wie zijn wij

 

bib_ztm_logo Coderdojo Zoetermeer wordt mede mogelijk gemaakt door de Openbare Bibliotheek Zoetermeer.
Richard Richard Garsthagen
Richard is werkzaam in de IT voor het bedrijf Oracle. Sinds zijn 11e is hij bezig met programmeren. Naast programmeren houd hij zich de afgelopen jaren ook bezig met electronica zoals Arduino en Raspberry PI en het maken van dingen met 3D printers, CNC machines en lasersnij apparaten.
Remon Remon van Gijn
Remon is werkzaam bij ’s werelds grootste cloud provider Amazon Web Services.  Hij heeft ervaring met Scratch als leeromgeving door deelname als coach in djangogirls.org en codeuur.nl en nu begeleidt hij de Coderdojo-Zoetermeer.
 Maurice
Maurice Bierhuizen
Maurice is werkzaam als informatie en business analist bij Aegon, en heeft bij vorige werkgevers veel programmeerwerk gedaan. Hij heeft ervaring in allerlei programmeertalen en wil het plezier van computers-laten-doen-wat-jij-wilt graag op kinderen van alle leeftijden overbrengen.
 kevin
Kevin van As
Kevin is aan het promoveren aan de TUDelft in de natuurkunde, waarvoor hij stroming en faseovergangen met de computer simuleert. Hij is daarmee ervaren in wetenschappelijk programmeren, met programmeertalen zoals C++, Fortran, Bash, Python en Java.
Daarnaast werkt hij in zijn vrije tijd met Blender voor 3D modelleren en animeren.
 Wim
Wim Rombaut
Wim heeft gewerkt in de IT en heeft zich voornamelijk bezig gehouden met transactie/netwerk security en chipkaarten. Hij heeft ervaring in meerdere programmeertalen (assembler, C, Pascal) en sinds begin 2016 ook Scratch en inmiddels een beetje Python. Daarnaast maakt hij ook dingen op een 3D printer.
Wim is tevens ook actief bij de coderdojo Den Haag

 

 


Begeleiders gezocht! Heb jij ook ervaring met programmeren en wil je helpen met het begeleiden van kinderen in hun avontuur met programmeren, neem dan AUB contact met ons op.


 

Voor vragen of opmerkingen kan je mailen naar: richard@coderdojo-zoetermeer.nl